Welkom

'Zingen gaat over balans. Zij vindt in haar lessen de perfecte balans tussen het zijn van een kritische spiegel, een veilig vangnet, een stimulator en een beschermer. Daarbij kijkt ze naar het individu en voorziet ze de student van een bij hem/ haar passende aanpak, want niet iedereen heeft hetzelfde nodig en dat snapt zij.'

Lilian Farahani, sopraan en oud- studente van Marjan

Lees meer


Laatste nieuws en huidige activiteiten

Workshop voor de NVZ

Op zaterdag 24 nov. a.s. geef ik op uitnodiging van de Nederlandse Vereniging van Zangpedagogen een workshop 'Methodisch lesgeven'.Met diverse ArtEZ zangstudenten en leerlingen van NVZ-leden. Met pianist Steven Faber achter de vleugel.Inloop vanaf 10.00 uur. Start 10.30 tot 17.00 uur. ArtEZ conservatorium Zwolle. Meer info via FB.

Open Dag ArtEZ

Op zaterdag 10 nov. a.s. is het weer Open Dag op het ArtEZ conservatorium.Je bent van harte uitgenodigd om te komen kijken,luisteren en een proefles te volgen tussen 10.00-16.00 uur.

ArtEZ Jong Talent zingt met Musica Michaelis

Op zaterdag 13 oktober a.s. zullen ArtEZ Jong Talent sopranen Doeschka van Ginkel en Rosa Ligtermoet,beiden 17 jaar,soleren bij het Zwolse kamerorkest Musica Michaelis dat 10 jaar bestaat. Ze zingen aria's van Mozart,Vivaldi,Handel en Pergolesi. Locatie: Doopsgezinde Kerk Zwolle Toegang: 10 euro Aaanvang: 20.00 uur

A night at the opera!

Op vrijdagavond 15 juni 2018 A night at the opera! Een operaconcert vol klassiekers als O,mio babbino caro,het Bloemenduet,Summertime ,Le Barcarolle en overbekende Mozartaria's. Een heerlijk zomeravondconcert gegeven door 12 zangers en 1 pianist: Andrew Clark. Kom het meemaken. Welkom! Aanvang : 20.00 uur Toegang:10 euro   Adres: Meppelweg 339 Den Haag We vinden het leuk als je na afloop een glas wijn blijft drinken om nog even na te praten.      

Nieuw: De documentaire 'Zingen is een 'verliefd' soort energie!

De documentaire Zingen is een ' verliefd' soort energie ! gemaakt door Studio de Boer en de Vet is vanaf nu te zien op de mediapagina  en via de FB pagina.    

Masterclass Het hart van de vrouw

Op zaterdag 3 november 2018 zal Marjan samen met pianist Andrew Clark een masterclass geven getiteld ' Het hart van de vrouw op ' uitnodiging van Stichting Haagse Vocale Muziek.   Deze masterclass is alleen voor zangeressen. Gewerkt wordt aan repertoire bedoeld voor de vrouwenstem en aan repertoire gecomponeerd door vrouwen voor vrouwen. Aanmelden kan via een opname van jezelf die gestuurd moet worden naar de Stichting waarna een selectieprocedure volgt. De masterclass vindt plaats op het volgende adres: Gerard Reijnstraat 6 ,2593 EC Den Haag, in de buurt van Den Haag CS. Toehoorders betalen 15 euro voor een dagkaart. Lestijden van 11.00 uur-17.30 uur.