Welkom

'Zingen gaat over balans. Zij vindt in haar lessen de perfecte balans tussen het zijn van een kritische spiegel, een veilig vangnet, een stimulator en een beschermer. Daarbij kijkt ze naar het individu en voorziet ze de student van een bij hem/ haar passende aanpak, want niet iedereen heeft hetzelfde nodig en dat snapt zij.'

Lilian Farahani, sopraan en oud- studente van Marjan

Lees meer


Laatste nieuws en huidige activiteiten

A night at the opera!

Op vrijdagavond 15 juni 2018 A night at the opera! Een operaconcert vol klassiekers als O,mio babbino caro,het Bloemenduet,Summertime ,Le Barcarolle en overbekende Mozartaria's. Een heerlijk zomeravondconcert gegeven door 12 zangers en 1 pianist: Andrew Clark. Kom het meemaken. Welkom! Aanvang : 20.00 uur Toegang:10 euro   Adres: Meppelweg 339 Den Haag We vinden het leuk als je na afloop een glas wijn blijft drinken om nog even na te praten.      

Nieuw: De documentaire 'Zingen is een 'verliefd' soort energie!

De documentaire Zingen is een ' verliefd' soort energie ! gemaakt door Studio de Boer en de Vet is vanaf nu te zien op de mediapagina  en via de FB pagina.    

Masterclass Het hart van de vrouw

Op zaterdag 3 november 2018 zal Marjan samen met pianist Andrew Clark een masterclass geven getiteld ' Het hart van de vrouw op ' uitnodiging van Stichting Haagse Vocale Muziek.   Deze masterclass is alleen voor zangeressen. Gewerkt wordt aan repertoire bedoeld voor de vrouwenstem en aan repertoire gecomponeerd door vrouwen voor vrouwen. Aanmelden kan via een opname van jezelf die gestuurd moet worden naar de Stichting waarna een selectieprocedure volgt. Meer info volgt op de sites en via FB

Masterclass Zwolle The French Connection

Op zaterdag 12 mei 2018 zal Marjan samen met pianist Steven Faber een openbare masterclass en een avondconcert geven getiteld: The French Connection. Koestraat 40 8011NM Zwolle Met 8 jonge zangers wordt de hele dag gewerkt aan Frans lied- en operarepertoire. Het resultaat ervan laten ze horen tijdens het concert , dat 's avonds plaatsvindt. Zowel de masterclass als het concert zijn toegankelijk voor publiek ! Meer gedetailleerde info volgt via FB.

Lesgeven aan het Prins Claus Conservatorium Groningen

In het 2e semester , 2018 zal Marjan haar werkzaamheden tijdelijk uitbreiden op het Prins Claus Conservatorium in Groningen,waar zij de groepslessen zal gaan geven aan alle bachelor- en master zangstudenten van docenten Hanneke de Wit en Marcel Reijans samen met pianiste Victoria Dmitrieva. Zij vervangt Hanneke de Wit die met zwangerschapsverlof gaat.

besloten opera workshop 9 december 2017

Op zaterdag 9 december a.s. geven Marjan Kuiper en Mirsa Adami ,pianiste, een besloten workshop voor jonge operazangers in het Atrium,de repetitieruimte van het Residentie Orkest. Met 8 zangers wordt de hele dag gewerkt aan divers operarepertoire.