ArtEZ conservatorium

Sinds september 2011 is Marjan verbonden aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten als docent zang Klassiek. Zij geeft les aan Jong Talent, Bachelor- en Masterstudenten en aan exchange studenten via het Erasmus uitwisselingsprogramma.

Naast de reguliere hoofdvaklessen en de lessen Methodiek verzorgt zij elk studiejaar bijzondere projecten samen met een collega. Deze projecten zijn bedoelt voor alle Bachelorstudenten.

2012 Volledige Italienisches Liederbuch van Hugo Wolf , semi-geinsceneerd. Met oud-collega Lodewijk Meeuwsen,ook uitgevoerd in de Doelen in Rotterdam voor Vrienden van het Lied tijdens de Hugo Wolf dag
2013 Recitatief zingen , met Lodewijk Meeuwsen en klavecinist Tineke Steenbrink ( Holland Baroque Society)
2014 Ensemble Zingen ,met collega Harry van Berne en pianist Steven Faber
2015 Ives-project. Een selectie uit de 114 Songs van Charles Ives

Ook organiseerde zij voor ArtEZ een 3-daagse Masterclass met Margreet Honig. Zij zal terugkeren voor een twee-daagse cursus in februari 2016.


Activiteiten

Van 29 juni t/m 3 juli 2015 vinden weer de ArtEZ finals plaats.Eindexamens van de bachelor- en Masterstudenten.Dit jaar doen 2 masterstudenten (Gerdine Tuinstra, sopraan en Esther Ree, sopraan ) en een bachelorstudent ,(Zoe Hemmes,sopraan ) van Marjan hun eindexamen .Deze examens zijn openbaar en gratis toegankelijk.

Kijk voor meer informatie op artez.nl

Op zondag 19 april 2015 vindt weer het jaarlijkse Artseedz -festival plaats; de eigen concertserie van alle masterstudenten.Dit jaar doen daar 4 zangstudenten van Marjan aan mee; Raghna Wissink,Gerdine Tuinstra,Esther Ree en exchange student Jasmine Munns.

Kijk voor meer informatie op www.artseedz.nl